ADVERTENTIE

Bron :: georgedolgikh from Canva

Aspergesoep met room

Heerlijke aspergesoep met room, die u eenvoudig en snel kunt bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Asperges Toegevoegd aan
  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 lepel zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Eerst de asperges schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Ui en knoflook ook pellen en fijn snijden.

2. Stap

Verhit de olie in een pan, voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg dan de gesneden asperges toe en bak ze samen met de ui en knoflook gedurende 5 minuten.

3. Stap

Voeg 1 liter water, zout en peper toe aan de pan met asperges. Dek af en laat ongeveer 15 minuten koken op middelhoog vuur.

4. Stap

Voeg na 15 minuten de kookroom toe aan de soep en roer goed. Laat het nog even sudderen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Pureer de afgewerkte soep tot een gladde consistentie met een staafmixer.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Aspergesoep met room

Heerlijke aspergesoep met room, die u eenvoudig en snel kunt bereiden.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Eerst de asperges schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Ui en knoflook ook pellen en fijn snijden.

2. Stap

Verhit de olie in een pan, voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg dan de gesneden asperges toe en bak ze samen met de ui en knoflook gedurende 5 minuten.

3. Stap

Voeg 1 liter water, zout en peper toe aan de pan met asperges. Dek af en laat ongeveer 15 minuten koken op middelhoog vuur.

4. Stap

Voeg na 15 minuten de kookroom toe aan de soep en roer goed. Laat het nog even sudderen.

5. Stap

Pureer de afgewerkte soep tot een gladde consistentie met een staafmixer.

Ingrediënten
500 g
Asperges
200 ml
kookroom
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
1 lepel
zout en peper