ADVERTENTIE

Appeltaart met pudding

Een heerlijke zelfgemaakte appeltaart met zachte pudding, ideaal voor feestelijke gelegenheden of gewoon als je zin hebt in iets zoets. Het recept is eenvoudig en snel, dus ook een minder ervaren kok kan het aan.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

bakdeeg

  • 300 g Meel Toegevoegd aan
  • 200 g boter Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

vulling

  • 4 stukjes Appels Toegevoegd aan
  • 1 verpakking vanillepudding Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng met een mixer bloem, boter, suiker, eieren en bakpoeder om het deeg te maken.

2. Stap

Rol het deeg uit en leg het op de bodem van de ingevette taartvorm.

3. Stap

Schil de appels, verwijder het klokhuis en rasp ze. Verspreid de geraspte appels gelijkmatig over het pad.

4. Stap

Bereid de vanillepudding volgens de instructies op de verpakking en giet het over de laag appels.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak de appeltaart 40 minuten in de oven en bestrooi hem voor het opdienen met poedersuiker.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Appeltaart met pudding

Een heerlijke zelfgemaakte appeltaart met zachte pudding, ideaal voor feestelijke gelegenheden of gewoon als je zin hebt in iets zoets. Het recept is eenvoudig en snel, dus ook een minder ervaren kok kan het aan.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng met een mixer bloem, boter, suiker, eieren en bakpoeder om het deeg te maken.

2. Stap

Rol het deeg uit en leg het op de bodem van de ingevette taartvorm.

3. Stap

Schil de appels, verwijder het klokhuis en rasp ze. Verspreid de geraspte appels gelijkmatig over het pad.

4. Stap

Bereid de vanillepudding volgens de instructies op de verpakking en giet het over de laag appels.

5. Stap

Bak de appeltaart 40 minuten in de oven en bestrooi hem voor het opdienen met poedersuiker.

Ingrediënten
bakdeeg
300 g
Meel
200 g
boter
100 g
suiker
1 stukjes
ei
1 theelepel
Bakpoeder
vulling
4 stukjes
Appels
1 verpakking
vanillepudding
2 el
suiker
500 ml
melk