ADVERTENTIE
Appel - kwarksneden zonder bakken!

Appel - kwarksneden zonder bakken!

Extra fris, lekker en eenvoudig. (27 x 23 cm)

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Naar de bodem van de vorm

  • 9 Stukken Grote koekjes Toegevoegd aan

Appellaag

  • 5 veľkých Appels Toegevoegd aan
  • 2 lepels Suiker Toegevoegd aan
  • 1 sap Met citroen Toegevoegd aan
  • Knijpen Ceylon kaneel Toegevoegd aan
  • 1 vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 ml Tekst Toegevoegd aan
  • 2 lepels Griesmeelsuiker in pudding Toegevoegd aan

Kwarklaag

  • 250 g Smeerbare kwark Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom 33 procent Toegevoegd aan
  • 2 lepels Poedersuiker Toegevoegd aan
  • Knijpen echte vanille Toegevoegd aan
  • Optionele amandelschilfers om te bestrooien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Schil de appels, snijd ze in stukjes. Bak ze in een pan samen met suiker, kaneel, sap van 1 citroen. Als de appels geen sap afgeven, voeg dan een beetje water toe. Bak tot ze zacht zijn.

2. Stap

We mengen vanillepudding met suiker in 0,5 l water en voegen dit toe aan de appels, laten het koken en gieten het over de voorbereide biscuits.

3. Stap

Laat het afkoelen.

4. Stap

Ondertussen kloppen we de slagroom met poedersuiker en vanille. We roeren de kwark erdoor en verspreiden de vulling over de afgekoelde appels.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat het afkoelen en voor het serveren kunnen we het bestrooien met amandelschilfers (die we goudbruin roosteren in een pan 💛)

6. Stap

Eet smakelijk 😍

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Appel - kwarksneden zonder bakken!

Extra fris, lekker en eenvoudig. (27 x 23 cm)

20
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Schil de appels, snijd ze in stukjes. Bak ze in een pan samen met suiker, kaneel, sap van 1 citroen. Als de appels geen sap afgeven, voeg dan een beetje water toe. Bak tot ze zacht zijn.

2. Stap

We mengen vanillepudding met suiker in 0,5 l water en voegen dit toe aan de appels, laten het koken en gieten het over de voorbereide biscuits.

3. Stap

Laat het afkoelen.

4. Stap

Ondertussen kloppen we de slagroom met poedersuiker en vanille. We roeren de kwark erdoor en verspreiden de vulling over de afgekoelde appels.

5. Stap

Laat het afkoelen en voor het serveren kunnen we het bestrooien met amandelschilfers (die we goudbruin roosteren in een pan 💛)

6. Stap

Eet smakelijk 😍

Ingrediënten
Naar de bodem van de vorm
9 Stukken
Grote koekjes
Appellaag
5 veľkých
Appels
2 lepels
Suiker
1 sap
Met citroen
Knijpen
Ceylon kaneel
1
vanillepudding
500 ml
Tekst
2 lepels
Griesmeelsuiker in pudding
Kwarklaag
250 g
Smeerbare kwark
200 ml
Slagroom 33 procent
2 lepels
Poedersuiker
Knijpen
echte vanille
Optionele amandelschilfers om te bestrooien