:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/oFSokiGlzv7ym3mZdSHP/4ba9e7b6fc7c9a720e651666e85702.jpeg)
Amarantpap
Bereidingsstap 0: Doe de vlokken in melk om te koken. Voeg er geraspte appel aan toe en kook tot de pap dikker wordt. Haal van het vuur en voeg notenboter toe, roer en bestrooi met peperkoekkruiden.
Ingrediënten
- 2 lepels Amaranth vlokken
- 1 Appel
- 1 Lepel Pindakaas
- 1⁄2 mok Melk
- peperkoek kruiden
Laatste folders
Procedure
We laten de vlokken in melk koken. We voegen fijn geraspte appel toe en koken tot de pap dikker wordt. We zetten het uit en voegen notenboter toe, roeren en besprenkelen met peperkoekkruiden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Amarantpap
Bereidingsstap 0: Doe de vlokken in melk om te koken. Voeg er geraspte appel aan toe en kook tot de pap dikker wordt. Haal van het vuur en voeg notenboter toe, roer en bestrooi met peperkoekkruiden.
We laten de vlokken in melk koken. We voegen fijn geraspte appel toe en koken tot de pap dikker wordt. We zetten het uit en voegen notenboter toe, roeren en besprenkelen met peperkoekkruiden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?