:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/KKNEKiok9VG2q9INzUUU/9c61cf9896acf174e88ae35d1473fc.jpeg)
Aardbeientaart met kwark
Snelle en eenvoudige taartjes
Ingrediënten
- 1 bladerdeeg
- Vette kwark
- verse aardbeien
- om te sproeien bloemsuiker
Laatste folders
Procedure
We snijden het gekoelde bladerdeeg in de lengte in 4 delen.
We snijden elk deel nog eens doormidden. We krijgen 8 driehoeken.
We bestrijken elke driehoek met kwark en doen er gesneden aardbeien op.
Rol het op en druk zachtjes op de uiteinden om te voorkomen dat ze lekken.
We leggen het op het bakpapier en plaatsen het in de voorverwarmde oven.
Bak op 180/25 minuten of naar behoefte tot goudbruin.
We nemen het, laten het afkoelen en bestrooien het met poedersuiker.
U kunt ook een andere vulling kiezen: jam, notenboter, boter, chocolade.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Aardbeientaart met kwark
Snelle en eenvoudige taartjes
We snijden het gekoelde bladerdeeg in de lengte in 4 delen.
We snijden elk deel nog eens doormidden. We krijgen 8 driehoeken.
We bestrijken elke driehoek met kwark en doen er gesneden aardbeien op.
Rol het op en druk zachtjes op de uiteinden om te voorkomen dat ze lekken.
We leggen het op het bakpapier en plaatsen het in de voorverwarmde oven.
Bak op 180/25 minuten of naar behoefte tot goudbruin.
We nemen het, laten het afkoelen en bestrooien het met poedersuiker.
U kunt ook een andere vulling kiezen: jam, notenboter, boter, chocolade.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?