ADVERTENTIE
Aardbeientaart met kwark

Aardbeientaart met kwark

Snelle en eenvoudige taartjes

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 1 bladerdeeg Toegevoegd aan
  • Vette kwark Toegevoegd aan
  • verse aardbeien Toegevoegd aan
  • om te sproeien bloemsuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We snijden het gekoelde bladerdeeg in de lengte in 4 delen.

2. Stap

We snijden elk deel nog eens doormidden. We krijgen 8 driehoeken.

3. Stap

We bestrijken elke driehoek met kwark en doen er gesneden aardbeien op.

4. Stap

Rol het op en druk zachtjes op de uiteinden om te voorkomen dat ze lekken.

ADVERTENTIE
5. Stap

We leggen het op het bakpapier en plaatsen het in de voorverwarmde oven.

6. Stap

Bak op 180/25 minuten of naar behoefte tot goudbruin.

7. Stap

We nemen het, laten het afkoelen en bestrooien het met poedersuiker.

8. Stap

U kunt ook een andere vulling kiezen: jam, notenboter, boter, chocolade.

ADVERTENTIE
9. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Aardbeientaart met kwark

Snelle en eenvoudige taartjes

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We snijden het gekoelde bladerdeeg in de lengte in 4 delen.

2. Stap

We snijden elk deel nog eens doormidden. We krijgen 8 driehoeken.

3. Stap

We bestrijken elke driehoek met kwark en doen er gesneden aardbeien op.

4. Stap

Rol het op en druk zachtjes op de uiteinden om te voorkomen dat ze lekken.

5. Stap

We leggen het op het bakpapier en plaatsen het in de voorverwarmde oven.

6. Stap

Bak op 180/25 minuten of naar behoefte tot goudbruin.

7. Stap

We nemen het, laten het afkoelen en bestrooien het met poedersuiker.

8. Stap

U kunt ook een andere vulling kiezen: jam, notenboter, boter, chocolade.

9. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
1
bladerdeeg
Vette kwark
verse aardbeien
om te sproeien
bloemsuiker